YouSee forringer din tv-pakke – jeg siger fra – find en anden udbyder

Fra 1. januar 2020 kan du ikke se kanaler som udbydes af Discovery – heriblandt Kanal 5, som sender Politi Jagten, Strøgvagterne og mange andre populære programmer.

Selvom Discovery Networks Danmark har meldt ud, at deres kanaler ikke kommer til at være en del af YouSees Bland Selv pakker, fortsætter YouSee med at melde ud til kunderne, at der fortsat er forhandlinger i gang om den løsning. “Det er ikke korrekt“, fortæller Discoverys direktør Christian Kemp.

Direktøren fortsætter sådan “Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor YouSee til sine mange utilfredse kunder på Facebook og i pressen bliver ved med at gentage, at de har stor tiltro til, at de fortsat kan tilbyde vores kanaler via Bland Selv. Det kommer ikke til at ske, fordi Yousee i sine pressemeddelelser jo helt åbenbart selv har fravalgt Discovery som partner i deres forretning til fordel for NENT og TV2. Der er ingen forhandlinger mellem os, så YouSee vildleder simpelthen sine kunder

Jeg vil opfordre YouSee til at droppe deres metoder og tvinge folk til at betale mere en 150 kr. ekstra om måneden for at kunne se de kanaler de ser i dag.

Jeg er allerede igang med at finde ny udbyder af: Tv, internet og mobiltelefoni – og opfordre alle til at gøre det samme!