2018 bliver om ganske kort tid skudt igang, og et nyt og friskt år tages i brug. Året skal for mig bruges på, at dygtiggøre mig – både på arbejdet og politisk – men året skal også bruges på, at gøre gode ting for mig selv.
Privat: I 2018 har jeg planer om at flytte i en større bolig, men stadig i Lyngby. Tiden er også inde til at finde en livsledsager – og sådan én skal nok komme, når man mindst selv venter det.
Arbejde:
Som planerne er nu, vil jeg have fuld fokus på lønafstemningen i Hovedstadens Beredskab. På nuværende tidspunkt er jeg kun ansat til udgangen af august 2018 – hvad der skal ske herefter ved jeg ikke på nuværende tidspunkt.
Politisk:
2018 kommer også til at stå i det politiske tegn. Jeg vil deltage i alle de kommunalbestyrelsesmøder som er åbne, jeg vil deltage mere aktivt i debatten – altsammen med det formål at blive klar til kommunevalget i 2021.
Bestyrelsesposter:
  • Lundtofteparken: I det kommende år, vil jeg fortsat arbejde for at vores beboere er glade for at på i området, det bliver et år hvor der skal arbejdes hårdt med Helhedsplanen for Lundtofte-området.
  • Villum Kann Rasmussen-kollegiet: Jeg er, af kommunalbestyrelsen udpeget til en bestyrelsespost for perioden 2018-2021, og det arbejde glæder jeg mig også til at komme igang med.
Jeg har samlet nogle af mine tidligere indlæg her på siden.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.