Velkommen til bloggen – og godt nytår
2018 bliver om ganske kort tid skudt igang, og et nyt og friskt år tages i brug. Året skal for mig bruges på, at dygtiggøre mig – både på arbejdet og politisk – men året skal også bruges på, at gøre gode ting for mig selv.
Privat: I 2018 har jeg planer om at flytte i en større bolig, men stadig i Lyngby. Tiden er også inde til at finde en livsledsager – og sådan én skal nok komme, når man mindst selv venter det.
Arbejde:
Som planerne er nu, vil jeg have fuld fokus på lønafstemningen i Hovedstadens Beredskab. På nuværende tidspunkt er jeg kun ansat til udgangen af august 2018 – hvad der skal ske herefter ved jeg ikke på nuværende tidspunkt.
Politisk:
2018 kommer også til at stå i det politiske tegn. Jeg vil deltage i alle de kommunalbestyrelsesmøder som er åbne, jeg vil deltage mere aktivt i debatten – altsammen med det formål at blive klar til kommunevalget i 2021.
Bestyrelsesposter:
  • Lundtofteparken: I det kommende år, vil jeg fortsat arbejde for at vores beboere er glade for at på i området, det bliver et år hvor der skal arbejdes hårdt med Helhedsplanen for Lundtofte-området.
  • Villum Kann Rasmussen-kollegiet: Jeg er, af kommunalbestyrelsen udpeget til en bestyrelsespost for perioden 2018-2021, og det arbejde glæder jeg mig også til at komme igang med.
Jeg har samlet nogle af mine tidligere indlæg her på siden.