Privat: Når it-udfordringerne bliver store – læs nogle af samtalerne her
Jeg har herunder samlet nogle af de sjove kommentarer jeg er stødt på når jeg hjælper folk med deres it-udstyr. -—————————————— Mig: Hvad kan jeg hjælpe dig med? Kunden: Jeg er i gang med at skrive min første mail og jeg har skrevet bogstavet a – hvordan får jeg den lille cirkel rundt om den? ———————————— Mig: Er cursoren der stadig?
Kunden: Nej, jeg er alene her. ———————————— Kunden: Jeg kan ikke koble mig på netværket… Mig: Er du sikker på du har skrevet det rigtige password? Kunden: Ja, jeg kiggede på da min kollega loggede sig på… Mig: Kan du fortælle mig hvad passwordet var? Kunden: Det var fem små stjerner. ————————————— Mig: Nu skal vi se hvordan dit system ser ud. Klik på “Min computer” Kunden: Men hvordan skulle jeg kunne gøre det herfra?? ————————————— Kunden til Mig: Min laserprinter fungerer ikke! Supporten: Hvilken model har du? Kunden: Det er en HP Mig: Ja, det kan jeg forstå, men er det en sort/hvid printer? Kunden: Nej, den er beige. ————————————- Kunden: Jeg har købt Internet og vil have hjælp! Mig: OK, hvor langt er du kommet i installationen? Kunden: Jeg har pakket Internettet ud af æsken. Mig: OK, har du koblet alle kabler til og tændt din computer? Kunden: Tændt computeren? Jeg har ikke nogen computer, jeg har købt Internet!! ————————————— Kunden: Min computer hænger. Mig: Har du mange åbne vinduer? Kunden: Nej, men døren står lidt på klem… —————————————- Kunden: Min skærm flimrer. Mig: Hvilken model er det? Kunden: Hvordan kan jeg se det? Mig: Det står sikkert på et mærke bag på skærmen? Kunden: Jeg fandt det… Det er en Danger 220V.