Politik: Takker ydmygt generalforsamlingen

I går den 3. april 2019 havde Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk vores årlige generalforsamling, og et generationsskifte var på tale – vi starter stille.

Det er bestemt ingen hemmelige, at jeg de seneste år har lagt mange af mine kræfter i Socialdemokratiet, med hjemmeside, Sociale medier og valgkampe – og det vil fortsætte – men når det belønner sig på en generalforsamling, så er timerne der er brugte ubetydelige – derimod er medlemmernes stemme vigtige – for det er en tro på at jeg kan noget og man tror på jeg er den rigtige.

Derfor er jeg også enormt stolt og beæret over, at man valgte mig til 1. næstformand efter en – for mig at se – rigtig stærk 1. næstformand der desværre måtte trække sig, hvilket har min dybeste respekt.

I den kommende tid vil jeg fortsat have mit fokus på folketingsvalget, men når det er – forhåbenligt – veloverstået har jeg flere emner jeg ønsker vi som bestyrelse ser på som skal gøre det federe at være medlem i Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk og som kan gøre at foreningen kan bestå mange år fremover.

Tusind tak for tilliden, gode venner.