Politik: Nu vil Movias bestyrelse finde løsning på manglende køreplaner

Siden december har det ikke været muligt for buspassagerne på hele Sjælland og øerne, at de en køreplan for busserne – nu ser det ud til at et bestyrelsesmedlem hos Movia vil finde en løsning.

Borgerne, ældresagen, buschaufførerne og lokalpolitikerne har råbt “VAGT I GEVÆR” efter Movia i december fjernede alle køreplanerne ved stoppestederne. Movia mener, at borgere – unge som ældre – må orienterer sig om køreplanen på deres smartphone, tablet eller pc. Det gør det helt uden at tænke på de tusinder af ældre som ikke har taget det nye teknologi til sig.

I et svar på facebook fra formanden for Teknik- og miljøudvalget, Sigurd Agersnap, lyder svaret til den nye forringelse således: “Jeg er helt enig i at det er skodservice” samtidig med, at han lover at sagen tages med videre politisk

Nu ser det dog ud til, at Movias bestyrelse vil lytte til de mange klager, for i en artikel på TV 2 Øst udtaler Ringsteds Borgmester, Henrik Hvidsten – der også sidder i Movia’s bestyrelse følgende: “Jeg synes faktisk, at denne her digitalisering er en serviceforbedring for rigtig mange mennesker” og han fortsætter “Vi skal selvfølgelig kigge på, hvordan vi kan sikre, at de også får den information, som de har behov for, når de for eksempel skal tage bussen”

Hvad bestyrelsesmedlemmet vil gøre, og hvad han ønsker melder historien intet om.