Bestyrelse: Medlemmerne i Lyngby-Taarbæk har valgt mig til bestyrelsen
Tak! Tak til medlemmerne i Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk, som i dag har valgt mig til bestyrelsen på generelforsamlingen den 4. april 2018. Det seneste år har jeg brugt på lokalpolitik i Lyngby-Taarbæk, jeg har gået til alle de møder partiet har inviteret til, jeg har været til gruppemøder, og kommunalbestyrelsesmøder som tilhører. Jeg har ligeledes blandet mig i den politiske debat. Jeg  har været aktiv i valgudvalget i forbindelse med kommunalvalg 2017 – derudover har jeg fået lavet en aktiv hjemmeside, facebook og twitter. Derfor er det også en rigtig stor ære, at vores medlemmer viser mig tilliden og vælger mig til bestyrelsen i partiet. Jeg vil også i fremtiden arbejde på at vi for kommunikeret vores budskaber ud – både med tekst, billeder og små videosekvenser. Du kan læse mere om partiets holdninger på hjemmesiden a-holdet-ltk.dk