Politik: DF giver indtryk af stor utryghed i Lundtofteparken – jeg føler modsat
I Det Grønne Område kan jeg i dag læse, at vi, beboere i Lundtofteparken skulle være utrygge ved at bo her. VRØVL! Endnu engang vil DF og Anette Skafte prøve at tegne et bilede af, at beboerne i Lundtofteparken er utrygge – det er nu ikke det billede jeg møder ude ved beboerne når jeg snakker med dem. Jeg kan naturligvis ikke vide hvem – og hvor mange – Anette Skafte har talt med. Nej, det er da ikke behageligt at der på samme dag, i en periode hvor lokalavisen har fuld fokus på indbrud, sker to på samme dag i Lundtofteparken. Nej, det er da ikke behageligt at nogen finder på at sætte ild på en bil. Historien ingen kender helt, men umiddelbart tror jeg ikke den har været brugt til en kriminel handling – for så havde politiet nok fjernet den hurtigere (måske allerede første gang nogen satte ild til kabinen) Som beboer, synes jeg det er drøn ærgerligt, at “udefrakommende” – altså kandidater til kommunalpoltik – har den kedelige evne hele tiden, at tale grimt om Lundtofteparken, og områdets beboere. Måske man skulle invitere på “dialog-kaffe” i området, samle nogle beboere som vil udtale sig om området (både godt og skidt). Se hele debatindlægget herunder: