Politik: Ældre borgere bør ikke kun få ÈT ugentligt bad
En borger spørger i et debatindlæg på www.dgo.dk om borgmester Sofia Osmani er tilfreds med ét bad om ugen – hvor ofte borgmesteren går i bad kan jeg ikke svare på. Det kan ikke være rimeligt, at ældre borgere med behov for personlig pleje kun kan få et bad om ugen – det fortjener ingen. Jeg kender i sagens natur ikke debattørens sag, men kan læse mig til, at han har været ude for et uheld der har resulteret i en brækket arm og skulder. Lyngby-Taarbæk er en af de kommuner der bruger flest penge på ældre, og derfor mener jeg også at serviceniveauet bør være højere end det man kan læse og hører blandt nogle af de ældre borgere. Det er dog vigtigt, at vi lige minder hinanden om, at det ikke er plejepersonalet der skal “klandres” for det lave serviceniveau, men vores ansvarlige politikere, og derfor vil jeg på det næste Socialdemokratiske gruppemøde i slutningen af januar, forhører mig hos udvalgsformanden om man har fokus på netop den problematik at borgere ikke føler sig ordenligt behandlet.
Læs hele indlægget “Er borgmesteren tilfreds med ét bad om ugen?” her