Opråb: Kommunen viser stadig uansvarlighed i trafikken

Jeg har skrevet om det før, og problemerne fortsætter.

Derfor har jeg nu sendt et brev til Borgmesteren, Viceborgmesteren, Formanden for Teknik- og Miljø, Kommunaldirektøren og Direktøren for Center for Trafik, Miljø og Bæredygtighed.

Gl. Jernbanevej er nu blevet åbnet for bustrafik, men sikkerheden er bare ikke i orden, og der skulle ikke være lukket op før sikkerheden var til det.

Nok er vi blevet lovet en bom som ved togoverskæringer så vi sikre flere cykellister stopper op når der er rødt for dem, så vi fjerner de risici der er for at kører dem ned eller i værste fald – dræber dem!

Nordsjællands Politi blev inddraget i det, og siger klart at det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, alligevel fastholder Lyngby-Taarbæks trafikplanlægger, at vi skal udsætte os selv, og andre trafikanter for fare – fremfor at vi kører ad langt mere sikre veje (ad hovedgaden, til Nørgaardsvej) – faktisk optræder trafikplanlægger som arrogant og bedrevidende “Jeg er trafik myndighed” – det er muligt, men du er pisse uansvarlig!

Så håber man enten sætter fart på den bom, eller får stoppet al kørsel ad Gl. Jernbanevej indtil sikkerheden er i orden.

Alternativt må vi chauffører jo overveje, at gå i fælles front og stoppe AL kørsel der går ad Gl. Jernbanevej!