Opråb fra en buschauffør: Brug lys eller refleks når du venter på bussen i mørket

Mange tænker ikke over det, men faktisk kan du hjælpe mig og mine kolleger når mørket falder på – faktisk kan langt de fleste klare hjælpen uden ekstra udstyr.

Når mørket falder på kan det være svært at se om du står ved stoppestedet, og jeg vil gerne opfordre dig til at hjælpe mig og de andre buschauffører så vi ikke ender med at kører forbi dig fordi du står i mørket. Langt de fleste har nemlig deres mobiltelefon med, og den har en lygte-funktion du kan aktiverer når bussen kommer og derved kan vi se at du står der. Det jeg gør er at jeg lige blinker med det lange lys, så ved du at JEG har set DIG.

Når jeg kører i de tidlige morgener eller de sene aftener, så fortæller jeg alle der står uoplyste steder at de kan hjælpe mig og kollegerne ved netop dette trick.

På forhånd tak.