Resumé

I 1987 kom en lille dreng til verden, den lille dreng var mig. Jeg er opvokset i Odense, og i min barndom boede jeg blandt andet i Vollsmose i Odense – faktisk har jeg altid boet i almene boligområder, og det vil jeg blive ved med.

I 2010 tog jeg en beslutning – jeg skulle prøve noget – jeg ville flytte til hovedstaden. Først bosatte jeg mig i Herlev, senere Glostrup, senere igen Slagelse og sidst i Kongens Lyngby, og nu bliver jeg her.

Siden jeg kom til hovedstaden har jeg prøvet en del, jeg har blandt andet medvirket i tv-serien Borgen og biograffilmen “Den som dræber – Fortidens skygge”.

Jeg har i nogle år været involveret i boligafdeling Lundtofteparkens bestyrelsen, men i november 2016 valgte jeg at træde ud af bestyrelsen for at have fuld fokus på kommunalvalget i 2017. Efter kommunalvalget i 2017 indtrådte jeg på ny som suppleant i afdelingsbestyrelsen og i 2018 blev jeg udnævnt til bestyrelsesmedlem.

Derudover har jeg været næstformand og formand for Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk.

Jeg har valgt at trække mig fra de fleste bestyrelsesposter for at have fokus på arbejde og mit hverv i Lundtofte Sogns Menighedsråd

På nuværende tidspunkt har jeg følgende bestyrelsesposter:

  • Menighedsrådet, Lundtofte Sogn

Tidligere bestyrelsesposter:

  • Villum Kann Rasmussen-kollegiet (i perioden 2018 – 2021 er jeg udpeget af kommunalbestyrelsen)
  • Boligafdelingen Lundtofteparken
  • Boligorganisationen SAMVIRKE i Lyngby
  • Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.