Arbejde: Nyt arbejde…

Efter at have været ledig i en periode, er der endelig godt nyt på jobfronten.

Efter jeg stoppede hos Hovedstadens Beredskab har jeg gået om tænkt over hvad jeg gerne ville. Jeg har søgt stillinger indenfor kontorfaget hvor jeg er uddannet, men jeg har også brugt noget af tiden på at erhverve kørekort til bus med tilhørende erhvervskørekort osv. og køreprøven blev bestået ved udgangen af november 2018.

Herefter startede jeg på kurserne “Rutebus-kørsel” og “Billettering og Kundeservice” der blev afsluttet med en Movia-certificering.

Det betyder, at jeg har brugt knap 9 uger hos UCplus i Skovlunde, hvor min hovedlærer John Oksquist havde opgaven at få presset lidt viden om faget og teorien ind i hovedet på mig. Mine varmeste anbefalinger til dig hvis du skal have kørekort til bus eller lastbil er at kontakte UCplus og John Oksquist du kan finde flere informationer på www.ucplus.dk

Læs i øvrigt mere om min oplevelse hos UCplus her:

https://www.facebook.com/ucplus.dk/posts/2312861088733794

Nå, men nu er 2019 skudt igang og det er det blevet med et nyt job hos De Blaa Omnibusser i Holte, hvor jeg skal kører rutebus – der vil helt sikkert komme mere om arbejdet løbende som jeg kommer igang.

Hvad jobbet bringer mig, og hvilke ruter jeg kommer til at kører på det ved jeg simpelthen ikke endnu, men det bliver de smukkeste ruter i Nordsjælland – og måske lige en enkelt ind til København.

Alle indlæg omkring mit arbejde vil blive samlet her