Kære medtrafikant – lige en opfordring

Kære medtrafikant,

Nedstående skriv vil nok komme som en mega stor overraskelse for dig, Men hvis du prøver at følge med, så vil jeg prøve at forklarer dig.

1 – Min gule bybus kører ikke hurtigere, fordi du er ligger lige bagved mig og dytter med hornet.

2 – Når du så efterfølgende vælger at kører ind direkte foran mig og bremser hårdt, med hele din familie, det får mig kun til at tvivle på, om du er træt af livet og om burde være i trafikken, overhovedet.
Hvis jeg har bussen fyldt med passagerer der gerne vil hjem til deres familier, vejer jeg omkring 14-16 tons. Du vejer måske 750 kg.

3 – Nogle gange skal vi flette ind fordi vi går fra to til én vognbane så har du to gode valg og et medgå dårligt valg dårligt. Vi gennemgår dem lige herunder.
1: Du kan give den gas, og sørge for at kører ind foran bussen – med god afstand

2: Du kan bremse ned, og flette ud bag mig og bagefter lave en kontrolleret overhaling – når du har muligheden

3: Du kan også vælge den mega dårlige – og bestemt ikke anbefalingsværdige – at blive på samme hastighed som mig. Det er nemlig super dumt at forvente bussen pludseligt vil gå op i røg og blive helt væk, dine muligheder slipper ganske simpelt op og før eller siden mødes vi – og så er det dig der har problemer, jeg bremser nemlig kun hvis færdselsloven foreskriver jeg har vigepligten.

4 – Inden du tænder bilen skal du tage en dyb indånding og lade vær med at stresse. Skulle du alligevel risikerer at du kommer for sent, jamen så betyder det jo bare at du kørte for alt for sent hjemmefra.

Kør ordenligt. Alternativt bliver du en del af statistikken til næste år.
Det er ikke noget svært valg, synes du det?