Fotograf: Christoph Bastrup

Som kontoruddannet elsker jeg at arbejde på kontor, nu har jeg dog valgt at skifte computerskærmen ud med et vindue i en bus – eget kontor med byens bedste udsigt.

Da jeg blev ledig i udgangen af august 2018, tænkte jeg meget over hvad fremtiden skulle bringe, jeg kunne vælge at fortsætte på kontor eller jeg kunne opfylde en gammel drøm; at blive buschauffør.

Jeg gik derfor igang med at undersøge mulighederne for at komme ind i branchen, kontaktede min a-kasse og mit lokale jobcenter. Jeg tog også kontakt til UCplus der blandt andet uddanner buschauffører – og straks fandt jeg ud at det var vejen frem – tilligemed fik jeg betalt 6 ugers kursus under min ledighed.

Fotograf: Christoph Bastrup (teknisk anlæg)
Fotograf: Christoph Bastrup (teknisk anlæg)

Underviserne er engagerede og sætter elevernes læring i højsæde. Hvis du vil gøre en ekstra indsats, så vil underviserne også give sig ekstra tid til dig. Jeg har blandt andet gode erfaringer med John Oksquist (du kan kontakte ham på tlf. 44 87 01 15, hvis du vil på hans hold)

Overvejer du et job i transportbranchen? Kom til informationsmøde hver mandag kl.10-11 i Skovlunde og hør om jobåbninger og uddannelse.

Slået op af UCplusMandag den 8. maj 2017

Vil du læse mere om at tage kørekort til bus kan du læse mere her

Bliv buselev hvis du er mellem 21 og 25 år

Er du mellem 21 og 25 år, så kan du blive buselev. Her har du også rigtig gode muligheder hos UCplus, for faktisk sørger de både for praktikplads og din uddannelse, og her er det fede; du får løn under hele uddannelsen.

Selve uddannelsen tager 1 1/2 år og som sagt får du løn under hele uddannelsen.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte UCplus (Lise Sønderby) på telefon
44 87 01 25 eller på 44 87 01 00

Rasmus går på erhvervsuddannelsen til buschauffør og er elev hos Arriva

Vil du læse mere om at blive buselev med praktikpladsgaranti og løn underuddannelse, så kan du læse mere her

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.