Hele Danmarks Ghita

I onsdags bragte Radio 24/7 en dokumentar om Hele Danmarks Ghita, hvor jounalist Iben Maria Zeuthen forsøger at lave et tilbundsgående portræt af Ghita Nørby – journalistens forsøg mislykkes.

Interviewet der blev lavet hjemme hos Ghita Nørby var fastsat til at tage syv timer – SYV TIMER – og båndoptageren ville ikke blive slukket under hele seancen. Dog endte journalisten med at få under to timer – hvoraf man har valgt at bringe 58 minutter – hvorfor ikke resten, hvad vil man skjule?

Hør indslaget her:

Allerede da journalisten ankommer siger hun “Åh der er massere af hunde!”, hvortil Ghita svarer “Nej, der er kun én og den gider dig ikke”.
Allerede her sidder tror jeg indslaget går galt.

Flere skriver på de sociale medier, at de tror at Ghita har fået demens, at hun er en diva, en krukke, en uforskammet kvinde og at hun mangler pli – jeg er delvist enig. Ghita er en diva, hun er hele Danmarks diva og jeg elsker hende som skuespiller og person – og ikke mindre efter dette indslag.

Man kan spørge sig selv om: Burde indslaget være sendt? Burde seancen være afsluttet før? Hvilket formål tjener indslaget? Hvem gavner det?

Man mærker tydeligt at Radio 24/7 er i krise over at Dansk Folkeparti ønsker radiostationen lukket.