Bestyrelse: Lundtofteparkens beboere har genvalgt mig som bestyrelsesmedlem
Efter et år i afdelingsbestyrelsen hvor jeg blev opgraderet fra suppleant til ordinært medlem, da et medlem valgte at trække sig, har afdelingens beboere valgt mig for foreløbigt et år. På trods af at jeg ikke kunne deltage på afdelingsmødet i dag (tirsdag den 6. november 2018) pga. kursusaktivitet, har afdelingens beboere valgt mig ind på den ledige bestyrelsespost i denne omgang for en et årig periode (posten er ekstraordinært på valg)  I den kommende periode vil jeg fortsat have fuld fokus på blandt andet: byggerier omkring Lundtofteparken, helhedsplan for Lundtofteparken samt at lytte til de beboere der har holdninger til det arbejde jeg som bestyrelsesmedlem skal udføre – jeg er til for dem. Jeg takker for valget.