Arbejde: Med flid kommer fastansættelsen

Lad mig starte med den gode nyhed – jeg er efter knap to måneder blevet fastansat hos De Blaa Omnibusser.

Siden jeg startede som timelønnet hos De Blaa Omnibusser (DBO), har jeg nydt hver eneste arbejdsdag, jeg har fået indblik i chaufførfagets udfordringer, men også i de gode ting der er ved arbejdet – dem er der heldigvis flest af, men dem kan vi nok tage på et andet tidspunkt og i et andet indlæg.

Nu har jeg efterhånden været hos DBO i 2,5 månedstid, og jeg har fået 23 ud af selskabet 24 linjer lært, jeg har kørt tidligere vagter, mellemvagter og sene vagter. Jeg har siddet disponibel i tilspidsede situationer, jeg har i det hele taget bare tage de vagter jeg er blevet tildelt – og nu kommer belønningen; en fastansættelse.

En fastansættelse har flere fordele med sig, deriblandt at jeg kender mine fridage, jeg er sikret 37 timer og stadig får lov til at køre uden faste ruter, men på løs plan så jeg ikke ved før dagen før hvad jeg skal kører – det passer mig fint.

Vi ses i trafikken.