Anmeldelse: SteamFoss – få vasket bil når og hvor du vil. Hvis de kommer som aftalt? (OPDATERET)

OPDATERING: Kl. 9:35 ankom virksomheden, men efter aftale er handlen annulleret og pengene føres retur. Det ændre dog ikke på oplevelsen

Tidligere på ugen bestilte jeg en “steamer” til at komme og ordne min bil. Virksomheden SteamFoss bekræftede, at de ville komme Søndag den 3. november 2019 kl 8:00 – her kl. 9:20 har jeg stadig ikke hørt fra virksomheden!

– DERFOR INGEN ANBEFALING –

Alle med bil kender det, den bliver beskidt – både inde og ude – og man orker næsten ikke alt det arbejde – derfor kan man bestille bilvask derhjemme, smart ikke?

Det samme gjorde jeg, men de kom aldrig! Derfor skrev jeg en mail til dem, at når de ikke gad komme, kunne de bare blive væk og iøvrigt bare betale mig kr. 799,00 tilbage som de jo allerede havde gjordt krav på – INDEN de kom. Har endnu ikke hørt fra virksomheden!

Bekræftelse fra SteamFoss, modtaget 1. november 2019 kl. 12:04
Mail sendt til SteamFoss, sendt 3. november 2019 kl. 8:30