2022 bliver til 2023!

2022 har været et vildt år. Jeg arbejdet om natten, om dagen og i weekender. Jeg har været med til at afvikle kørslen på Roskilde Festival. Jeg har stået på Hillerød St. og afviklet trafik pga stort snefald og senest har jeg i dag været på gaden og kørt en hel vagt.

Jeg har også haft dage på kontoret hvor arbejdet har gået med at planlægge vagter, hjælpe chauffører med forskellige ting med alt fra nedbrudt iPad til bytning af vagter, fejlmeldinger og andre driftsrelaterede opgaver.

Men intet af det jeg har lavet har jeg kunne klare uden mine kolleger i CTL, min chef Henrik Kronstrand, mine kolleger Thomas Jønsson og Carl-Axel ElofssonIvan Léngyy Nielsen og alle vores chauffører der hver dag møder på arbejde og transporterer vores kunder rundt 20 timer i døgnet.

2023 byder på nye opgaver, nye udfordringer og nye arbejdsopgaver.

Tak til alle jeg har arbejdet sammen med i forbindelse med Nobina A/S

Godt nytår