2018 er skudt igang
2018 er nu skudt i gang, og snart melder hverdagen igen sin ankomst.  2017 var i al beskedenhed et godt år, jeg lavede mit speciale i Offentlig administration, hvor emnet var konverteringsprocesser i forbindelse implementering af nyt lønsystem. Sensommeren bød på dramatiske jobforhandlinger med flere jobtilbud hvor “den stærkeste” arbejdsgiver vandt. Det var også året hvor danskerne skulle stemmeurnerne og stemme på hvem der skulle repræsentere dem i byrådene/kommunalbestyrelserne, og vi kommer ikke uden om at det var en beskidt valgkamp, hvor alle kneb for at skade både partikammerater og politiske modstandere blev brugt. Det kan man formentlig også tydeligt set på valgets resultat – de kandidater der i valgkampen var mest ulidelige fik ikke en plads i kommunalbestyrelsen – borgerne gider nemlig ikke den tone. I det nye år vil der givet vis også være flere politiske emner der skal debatteres – og vi kommer ikke udenom Letbanen, Liv i Lundtofte (helhedsplanen) og  den generelle byudvikling i vores by. Jeg håber dog også vores politikere kan få tid og mulighed for at drøfte andre meget vigtige ting som, ældrepolitik, børn og unge og ikke mindst kulturen i Lyngby-Taarbæk. Året 2018 skal for mig stå i udviklingens tegn. Årets skal bruges på kompetenceudvikling hos mig selv – jeg skal blive bedre til mit arbejde, også samtidig tilegne mig nye kompetencer, for det er ingen hemmelighed, at fremtidens HK’er skal kunne mere i fremtiden end hidtil. Jeg vil også tilegne mig flere kompetencer i forbindelse med mit hverv i afdelingsbestyrelsen hos Lundtofteparken. Jeg glæder mig ligeledes til, at skulle igang med arbejdet som bestyrelsesmedlem i kollegie-bestyrelsen hos Villum Kann Rasmussen (DTU) hvor kommunalbestyrelsen har udpeget mig til hvervet.